Miro Kloosterman is de nieuwe Bodyguard

Miro Kloosterman, bekend als Thijs uit ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’, gaat de mannelijke hoofdrol van Frank Farmer spelen in The Bodyguard. De succesvolle musical werd onlangs bekroond met de Musical Award voor Beste Grote Musical 2016. Met deze rol, die hij afwisselend speelt met Dave Mantel en Mark van Eeuwen, maakt Miro zijn musicaldebuut. Albert Verlinde: “Ik ben heel blij dat Miro onze talentvolle cast komt versterken. Op een stoere maar toch charmante manier weet hij heel overtuigend zijn rol neer te zetten. En durf dat maar eens als je nooit eerder op de planken hebt gestaan. Ik kijk er naar uit om hem in de show te zien.”

Miro: “Nooit eerder heb ik op het toneel gestaan. Laat staan in een musical gespeeld. Ik voel me vereerd dat mijn eerste rol meteen een hoofdrol is in een productie die net bekroond is tot beste musical!”. Miro is ook te zien als Thijs Kramer in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Miro zal zijn rol in The Bodyguard blijven combineren met zijn rol in GTST.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies