WIN vrijkaarten voor Suus zingt Annie M.G

Zangeres en actrice Suzan Seegers was de afgelopen twee theaterseizoenen te zien met haar alom geprezen eerbetoon aan Toon Hermans. Dit seizoen zet zij een grote Nederlandse tekstdichter in de schijnwerpers: Annie M.G. Schmidt. Bekende nummers als Het is over en Vluchten kan niet meer passeren de revue, maar ook minder bekende pareltjes als Dit is het land, waar grote mensen wonen komen voorbij. Suus zingt Annie M.G. is tot en met 24 april 2016 te zien in heel Nederland.

Musical Reports in samenwerking met Opus One 5×2 vrijkaarten verloten! 

Je maakt kans op kaarten op vrijdag 29 of zaterdag 30 januari (aanvang 20:15 uur) in Het Zonnehuis in Amsterdam. De winnaar mag zelf een van deze twee voorstellingen uitkiezen.

Wat moet je doen om kans te maken? LIKE onze Facebook-pagina en DEEL het bericht over de prijsvraag op je eigen profiel. BELANGRIJK: zorg er voor dat je je  post openbaar maakt, anders is voor ons niet zichtbaar dat je meedoet.

Winnen kan ook via Twitter. Plaats de volgende tweet op Twitter of retweet ons:

“Ik wil dit weekend naar ‘Suus Zingt Annie M.G’ in Amsterdam. Daarom volg ik @MusicalReports en RT ik dit”

Meedoen kan tot en met 29 januari 11:00 uur. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies