Arthur en de Strijd om Camelot volledig te zien op YouTube

In vier spannende en hilarische afleveringen krijgt het publiek de volledige musical te zien met Ruud van Overdijk in de hoofdrol van Arthur. Overige originele castleden zijn Janneke van Dooren (Morgana), Erwin Dekker (Merlijn), Martijn Dijkstra (Mordred), Folkert van Diggelen (Lancelot) en Ilse Spruijt (Guinevere). De muziek is geschreven door Bas van den Heuvel.

Arthur en de strijd om Camelot’ gaat over een jongen die op school flink gepest wordt. Niet alleen door zijn klasgenoten, maar ook door zijn stiefboer Kai. Als hij na een ruzie naar huis moet lopen komt hij terecht in een zware storm. Arthur wordt geraakt door de bliksem en ontwaakt in de wereld van zijn lievelingsverhaal ‘Koning Arthur’. Met alle kennis die hij heeft over de beroemde legende moet hij het land redden uit de klauwen van popdiva Morgana le Fay.

De eerste afleveringen staan online. Deel drie en vier volgen 6 en 13 februari.

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies