Albert Verlinde brengt ‘Hair’ terug naar Nederland

Stage Entertainment en de grootste regiotheaters van Nederland presenteren volgend theaterseizoen Hair. De musical, waarin het grote verlangen naar vrijheid centraal staat, is vanaf september 2016 te zien in theaters door heel Nederland.

Het verhaal van Hair, met legendarische hits als ‘Aquarius’, ‘Let The Sunshine In’ en ‘I Got Life’, wordt in een geheel nieuwe productie gepresenteerd. De voorstelling wordt geregisseerd door Carline Brouwer en is bewerkt en vertaald door Dick van den Heuvel. “We kijken er ongelooflijk naar uit om, juist nú, Hair naar de Nederlandse theaters te brengen. Het verhaal, dat gaat over het verlangen naar vrede, liefde en vrijheid sluit naadloos aan op de tijd waarin we nu leven. Deze tijd schreeuwt om Hair”, aldus producent Albert Verlinde. Het is nog niet bekend wie de hoofdrollen gaan vertolken.

Hair is het verhaal van de energieke, jonge George Berger en zijn zoektocht naar een vrije toekomst. Samen met zijn politiek-activistische vriendin Sheila, zijn beste vriend Claude en Jeanie, Woof en Hud en een heleboel andere jongeren behoort hij tot een vriendengroep die onafscheidelijk is. Ze maken zich druk over de oorlog en zetten zich af tegen de wurgende greep van de maatschappij. De groep strijdt voor vrede, liefde en vooral voor totale vrijheid. Een leven zonder wetten en regels, zonder taboes en kleren.. Maar met een oorlog die hen in de nek hijgt, is het maar de vraag of Berger en zijn vrienden dat ideaal kunnen realiseren.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies