Staande ovatie voor Simone Kleinsma in intieme solo show

Simone Kleinsma is waarschijnlijk de grootste musicalster die Nederland ooit zal kennen. Ze heeft al talloze hoofdrollen op haar naam staan. Rollen in grote musicals als Mamma Mia!, Sunset Boulevard en Chicago. Na eerdere personality shows, zoals “Songs from the heart” (2008) en “Simone’s Songbook” (2010), is de grand dame van het Nederlandse musicaltoneel dit seizoen weer solo in de theaters te zien. Dit maal met het intieme programma: Simone!. Op het toneel van de Mary Dresselhuys zaal van het Amsterdamse DeLaMar theater beleefde de musical diva op 3 februari haar première. Na afloop van deze intieme voorstelling mocht Kleinsma een welverdiende staande ovatie ontvangen.

“Een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen.” en “In deze kleine show is Simone persoonlijker dan ooit.” is op de website van de productie te lezen. Kleinsma heeft voor deze show dan ook de band en dansers ingewisseld voor Bernd van den Bos, die haar begeleidt op de vleugel. Anekdotes vormen de verbintenis van kleine, intieme en soms krachtige liedjes.

Kleinsma bewijst met dit soloprogramma nog maar weer eens met veel finesse een avondvullend programma te kunnen dragen. In de eerste akte heeft Kleinsma de lachers op haar hand met anekdotes over tante Ida en haar vriendin Jacqueline. De eerste akte mist echter in de samenstelling een beetje pit. Iets wat in de tweede akte ruimschoots goed gemaakt wordt met een aaneenschakeling van songs, zoals “Zachtjes” en “Liedje voor jou”, waarmee Kleinsma diep weet te raken.

Simone! is zoals beloofd een mooie intieme avond samen met één van de grootste musicalsterren uit ons land. Een show waarin de grande dame bewijst weinig tot niets nodig te hebben om het publiek mee te nemen en te roeren.

Klik op de foto’s om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies