Frozen komt in 2018 naar Broadway

De geruchten waren er al al langer, maar for the first time in forever, is het nu is officieel: ‘Frozen’ zal als musical vanaf het voorjaar van 2018 te zien zijn op Broadway.  Frozen zal in de zomer van 2017 buiten New York al gaan try-outen in een nog aan te kondigen theater.

De musicaladaptatie zal dezelfde schrijvers hebben als de film. Robert Lopez (The Book of Mormon) en Kristen Anderson-Lopez verzorgen de muziek. In de musical zullen zowel nieuwe nummers als de welbekende hits te horen zijn. Het script zal geschreven worden door Jennifer Lee. De show zal geregisseerd worden door Alex Timbers.

Frozen is de grootste filmhit van Disney sinds The Lion King en bracht tot nu toe een brutowinst van 1,07 miljard dollar op. De soundtrack van de film staat ook hoog in de hitlijsten van de Amazon en iTunes charts, wat eveneens heeft geleid tot veel covers van zeer bekende artiesten.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies