Stanley Burleson heeft concert in het DeLaMar

Stanley Burleson staat op 22 maart in het DeLaMar Theater met een soloconcert. Stanley Burleson was te zien in musicals als Elisabeth, Beauty and the Beast, Evita, La Cage Aux Folles, Miss Saigon en Moeder, Ik Wil Bij De Revue en heeft daarnaast de choreografieën verzorgd van Ciske de Rat – de musical, Joseph and The Amazing Technicolor Dreamcoat en Musicals in Concert.

Tijdens dit concert zingt hij een gevarieerd repertoire met daarin al zijn favoriete nummers; van Sammy Davis Jr. tot Michael Bublé. Hij vertelt persoonlijke anekdotes over zijn musicalcarrière en ontvangt zijn muzikale vrienden. Één van de gastartiesten is de getalenteerde April Darby (bekend van de musical The Bodyguard).

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies