WIN 2 tickets voor PIPPIN in Koninklijk Theater Carré

PIPPIN vertelt het coming-of-age verhaal van Pippin die op zoek is naar zichzelf en nog niet precies weet hoe hij zijn leven wil gaan leiden. Zeker is wel dat het bijzonder moet zijn. In zijn zoektocht naar dat buitengewone probeert hij verschillende dingen uit: hij gaat het leger in, probeert de macht te grijpen en experimenteert met seks, drugs & rock n’ roll. PIPPIN is een visueel sprookje dat vol zit met knipogen naar onze moderne levens en de manier waarop we daar tegenwoordig invulling aan geven.

Koninklijk Theater Carré brengt Broadway naar de Amstel met de high flying hitmusical PIPPIN. De Broadwayshow PIPPIN is een duizelingwekkende musical vol buitengewone acrobatiek, theatermagie en muziek van Wicked-componist Stephen Schwartz.

Wij mogen in samenwerking Koninklijk Theater Carré 2 tickets verloten voor PIPPIN!

De voorstelling start op woensdag 9 maart om 20:00 uur en is te Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Wat moet je doen om kans te maken? LIKE onze Facebook-pagina en DEEL het bericht over de prijsvraag op je eigen profiel. BELANGRIJK: zorg er voor dat je je  post openbaar maakt, anders is voor ons niet zichtbaar dat je meedoet.

Meedoen kan tot en met 29 februari. Ruilen voor een andere voorstelling is niet mogelijk. Redactieleden van Musical Reports worden uitgesloten van deelname. Bij het uitblijven van een reactie van de winnaar zal een andere prijswinnaar aangewezen worden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

 

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies