Patricia van Haastrecht toont ontwikkeling in soloconcert

Na zes maanden een reis te hebben gemaakt naar Kopenhagen en daar een opleiding te hebben gevolgd aan het CVI, is ze weer terug in Amsterdam. In haar eerste soloconcert laat ze zien wat ze allemaal aan ervaring heeft opgedaan in die zes maanden. In “I’m here” deelt ze haar belevenissen met het publiek op een persoonlijke manier. Een intiem concert, waarbij de piano haar enige begeleiding is.

Patricia zingt liedjes uit heel verschillende genres, van musical tot klassiek, waarin ze haar veelzijdigheid goed kan laten zien. De rode draad tussen deze liedjes is de opleiding in Kopenhagen, waar ze van alles op zang- maar ook mentaal gebied heeft geleerd. Ze laat zien dat ze mooie, gevoelige liedjes kan overbrengen. Ook vocaal kan ze echter met haar stem uitpakken, dit laat ze zien in haar vertolking van ‘Defying Grafity’ uit Wicked. Met deze samenstelling van persoonlijke nummers laat ze zeker zien wat ze in huis heeft.

Alle liedjes worden met piano gezongen, alleen Patricia’s versie van “Somebody to love“ (Queen) wordt met backingtrack gezongen. Ook een duet met studiegenoot Asa, waarbij ze samen het nummer “Tell him” brengen, valt in goede aarde bij de uitverkochte zaal. Patricia sluit het concert af met haar eerste eigen nummer “I’m here” en daarmee is het cirkeltje rond. Het einde van het concert, maar het begin van een nieuwe periode in haar carrière.

In 2010 studeerde Patricia af aan de Frank Sanders’ Akademie. Daarna speelde ze in musicals “Voor je ’t weet” en “Ordinary Days” van De Brug Muziektheater. Verder ontving ze in 2010 de Jos Brink Genesius Penning uit handen van Simone Kleinsma.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies