Comedy Opvliegers krijgt vervolg met ‘Opvliegers in de Sneeuw‏’

Ruim een maand na de première van Opvliegers is Rick Engelkes Producties verheugd om te melden dat deze swingende comedy zo’n groot succes is dat de voorstelling een vervolg krijgt! Vanaf seizoen 2016-2017 zijn de actrices Antje Monteiro, Anne Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume ook in Opvliegers 2 – Opvliegers in de Sneeuw te zien. ‘Het succes van Opvliegers is overweldigend,’ zegt Rick Engelkes. ‘De cast staat avond aan avond voor uitverkochte zalen en er zijn inmiddels 40.000 kaarten verkocht. Dat roept om een vervolg.’

Zijn de vier vriendinnen in Opvliegers te zien op Bali, in Opvliegers 2 gaan Lydia, Ellen, Keet en Sas op wintersport. Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor tv en haar vriendinnen mogen mee. En als je toch midden in de overgang zit en last hebt van opvliegers, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw? Opvliegers in de Sneeuw is een geheel nieuw avontuur van de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skipassen en skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski sessies, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk ook alle overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben. Net als in Opvliegers zal Martin Michel verantwoordelijk zijn voor de regie en heeft Allard Blom het script geschreven.

De huidige voorstelling van Opvliegers is nog tot en met 9 april in heel Nederland te zien. Voor Opvliegers in de Sneeuw gaat de kaartverkoop in het voorjaar, via de theaters, van start.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies