Dolfje Weerwolfje komt tot leven in het theater‏

In april komt Rick Engelkes Producties (REP) met de splinternieuwe en spannende musical Dolfje Weerwolfje. Deze musical voor het hele gezin is gebaseerd op de gelijknamige kinderboekenreeks van Paul van Loon. Het 20-jarig jubileum van deze boekenreeks is voor de producent aanleiding om Dolfje en zijn vriendjes naar het theater te halen. Voor deze productie kruipen drie jonge acteurs in de leeftijd 10 tot 11 jaar afwisselend in de harige huid van het hoofdpersoon Dolfje. Na de première op 17 april zal deze griezelig leuke familiemusical te zien zijn door heel Nederland.

Producent Rick Engelkes heeft samen met griezelschrijver Paul van Loon na een lange zoektocht drie geschikte Dolfjes gevonden om deze rol te spelen. Naast Dolfje zullen ook de rollen van Timmie en Noura worden gespeeld door jonge acteurs. Bente van den Brand en Wolter Weulink zijn de ouders van het jonge weerwolfje.

Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart…Dolfje is een weerwolf!

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies