Gastartiesten concert Stanley Burleson bekend

Tijdens een exclusief concert van Stanley Burleson in DeLaMar zullen bevriende artiesten Tony Neef, April Darby en Ivo Chundro gastoptredens verzorgen. Tijdens dit concert zingt Stanley Burleson een gevarieerd repertoire met daarin al zijn favoriete nummers; van Sammy Davis Jr. tot Michael Bublé en vertelt hij persoonlijke anekdotes over zijn musicalcarrière.

Stanley: “In 2010 stond ik in de openingsvoorstelling van de Wim Sonneveld zaal van het DeLaMar Theater. Met La Cage aux Folles heb ik daar een paar heerlijke maanden beleefd. Ik verheug me echter enorm op mijn eerste voorstelling in de Mary Dresselhuys zaal op 22 maart. Een intieme zaal die perfect past bij de ongedwongen sfeer die de M&M band en ik met ons concert willen bereiken!”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies