Loes Luca en Tjitske Reidinga in DeLaMar zomermusical

Op zaterdagavond 4 juni 2016 zal de DeLaMar zomerproductie In de ban van Broadway in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Loes Luca en Tjitske Reidinga spelen 2 diva’s in een theatraal spektakel over ambitie, vergankelijkheid en de magie van het theater. Pieter Kramer, bekend van de familievoorstellingen van het Ro Theater regisseert in deze kenmerkende stijl nu een voorstelling voor volwassenen. Nathan Vecht schreef een nieuwe tekst geïnspireerd op de Hollywoord-film All about Eve. Alle nieuwe liedteksten zijn door Jurrian van Dongen geschreven op bekende nummers van de Bee Gees. De overige rollen worden gespeeld door Bianca Krijgsman, Peter Blok, Leny Breederveld, Martijn Nieuwerf, Marisa van Eyle en Hans Leendertse. In de ban van Broadway is van 24 mei tot en met 31 juli exclusief te zien in het DeLaMar Theater.

In de ban van Broadway is een zomermusical over afgunst achter de schermen van de beroemdste theaterstraat ter wereld.  Grace, een meisje van eenvoudige komaf, krijgt toegang tot de kleedkamer van haar idool: de beroemde actrice Margo Miller. Met haar schrijnende levensverhaal wekt Grace medelijden op bij Margo en haar entourage. De Broadway-ster ontfermt zich over de jonge vrouw. Maar dan blijkt de ogenschijnlijk naïeve Grace er een geheel eigen agenda op na te houden.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies