Carry Slee boek Razend is opvolger Spijt de musical

In januari brengt Homemade productions de nieuwe musical Razend, gebaseerd op het gelijknamige boek van Carry Slee, naar de Nederlandse theaters. Dit valt op te maken uit een auditie oproep op de Facebook pagina van de producent.

Razend gaat over Sven die door zijn vader geslagen wordt en niet weet hoe hij dat moet stoppen. Na Spijt  en Afblijven de musical is dit de derde Carry Slee musical uit de koker van Dick van den Heuvel.

Onderstaande de volledige auditieoproep:

AUDITIES RAZEND DE MUSICAL

Homemade Productions is een klein productiehuis dat zich vooral richt op het maken van theater voor jongeren. Na de afgelopen jaren de musicals Afblijven en SPIJT met succes in de theaters te hebben gebracht gaat Homemade Productions volgend seizoen opnieuw een bewerking van Carry Slee op de planken brengen.
Vanaf januari tot eind mei 2017 gaat RAZEND de musical touren langs de Nederlandse theaters. Repetities starten 21 november 2016.

Wij zijn op zoek naar jonge acteurs tussen de 17 en 24 jaar (m/v). Tevens zijn we op zoek naar een tweetal stagiair(e)s (m/v).
Je moet uiteraard beschikken over alle benodigde skills om in een musical te staan en liefst een afgeronde opleiding hebben of bezig met een relevante opleiding.

Een fulltime betrekking die ongeveer een half jaar duurt.
Ben je geïnteresseerd stuur dan voor 20 maart 2016 een mail, vergezeld van je cv en foto, naar audities@homemadeproductions.nl

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies