Ted Neeley met Jesus Christ Superstar terug in Nederland in december 2016

Jesus Christ Superstar, de musical met in de hoofdrol Ted Neeley,  is wegens succes vanaf december 2016 weer in Nederland te zien. van 15 december tot en met 23 december 2015 speelde de voorstelling voor een uitverkocht World Forum theater. De show zal dit jaar te zien zijn in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Antwerpen.

In  een persoonlijke boodschap maant hoofdrolspeler Ted Neeley ons om spoedig kaarten te bestellen, om teleurstelling te voorkomen wanneer de shows weer uitverkopen. De kaartverkoop start op 14 maart aanstaande (jesuschristmusical.nl).

Deze functionaliteit is uitgeschakeld.
Accepteer cookies om van deze functie gebruik te kunnen maken.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies

De reeks voorstellingen zal worden afgetrapt in de Heineken Music Hall te Amsterdam (14 tot en met 17 december 2016) om vervolgens terug te keren naar het World Forum Theater te Den Haag (20 december 2016 tot en met 8 januari 2017). Aansluitend is de voorstelling te zien in de Antwerpse Stadsschouwburg (13 tot en met 15 januari 2017) en te Groningen in het MartiniPlaza (18 tot en met 22 januari 2017).

De populaire rockopera met de herkenbare muziek van Andrew Lloyd Webber en teksten van Tim Rice vertelt de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Een aangrijpend verhaal dat nog steeds eigentijds is met geweldige songs als “I don’t know how to love him”, “Superstar” en natuurlijk “Gethsemane”.

Musical Reports schreef naar aanleiding van de première in 2015 het volgende over deze productie: “Niet alleen de bezoeker die fan is, wordt op zijn wenken bediend. Ook de toeschouwer die graag verrast wordt heeft een topavond. Opkomsten vanuit het publiek,  een link naar het heden, de vuurspugers, een heerlijke toegift en andere verrassingen brengen deze Jesus Christ Superstar naar een spectaculair niveau. Wat deze Jesus Christ Superstar tot een must-see maakt, is de prachtige cast, een voortreffelijk orkest, een wereldberoemde hoofdrolspeler, de mooie verrassingen en een perfect decor.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies