William Spaaij en Anouk Maas te zien in Hair

Tommie Christiaan voert samen met William Spaaij en Anouk Maas de cast aan van de musical Hair, die vanaf september 2016 in een nieuwe versie in theaters door heel Nederland te zien zal zijn.

In Hair vormt een mix van ervaren musicalsterren samen met nieuw talent de onafscheidelijke vriendengroep die centraal staat. Producent Albert Verlinde van Stage Entertainment Nederland: “Deze combinatie vormt een heel vlotte groep barstensvol enthousiasme. Zij brengen samen een Hair van nú, een show vol hoop en levenslust die tot de verbeelding spreekt in deze tijd. Verwacht een energy-boost in het theater: Let The Sunshine In!”.

William Spaaij en Anouk Maas gaan in de nieuwe musical Hair de hoofdrollen spelen van het energieke koppel Berger en Sheila. Naast dit duo zijn er in de voorstelling ook glansrollen voor onder anderen Tommie Christiaan (Woof en understudy Berger), Jeffrey Italiaander (Claude), Lisanne Schut (Jeanie) en Juneoer Mers (Hud).

Hair is het verhaal van de jonge George Berger, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes. Maar een smerige oorlog hijgt ze in de nek.

De legendarische hits ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’ hebben niets aan zeggingskracht verloren. Hair ging in 1967 in première, maar deze nieuwe uitvoering van de legendarische musical wordt beslist geen nostalgische trip naar de tijd van flowerpower, seksuele bevrijding en de Vietnamoorlog. Met z’n tomeloze energie en drang naar liefde en vrijheid is Hair helemaal een musical van nu.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies