Maarten Smeele te zien in Off-Broadway musical Ordinary Days

Wegens groot succes van de musical Ordinary Days, brengt De Brug Musicaltheater deze musical nog éénmaal terug in het theater. Maarten Smeele is gecast voor de rol van Jason. Hij speelde onder andere in Jeans 24 en de musical Rent. Ordinary Days is een Off-Broadway musical die al verschillende malen met groot succes is gespeeld in de Verenigde Staten, Engeland en Australië. De overige castleden zijn Patricia van Haastrecht, Wesley de Ridder en Julia Berendse. Ordinary Days is van 11 april t/m 19 april te zien in De Doelenzaal in Amsterdam.

Ordinary Days vertelt het verhaal van vier jonge New Yorkers wier levens elkaar kruisen op hun zoektocht naar geluk, liefde en invulling van hun levens. Met prachtige pakkende songs delen zij hun ervaringen, waarin veel toeschouwers zich zullen herkennen en realiseren hoe belangrijk het is om de eenvoudige dingen in het leven te waarderen. Met een doses humor en ontroering toont Ordinary Days hoe verschillende verhalen op een onverwachte manier gecombineerd worden in één musical.

De vertaling is in handen van Julia Berendse en Wesley de Ridder die ook verantwoordelijk waren voor de vertaling van Next thing you know. De voorstelling wordt geregisseerd door Steven Moonen en de muzikale leiding en de pianobegeleiding is in handen van Alan Evans.

Ordinary Days is van 11 april t/m 19 april 2016 exclusief te zien in De Doelenzaal te Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies