Vrouwelijke top cast voor nieuwe muzikale komedie

Dit voorjaar staan de verschillende actrices van Nederland samen in We Want More! Een hilarische, muzikale komedie waarin onder andere Lies Visschedijk, Elise Schaap, Angela Groothuizen en Anne-Marie Jung een vrouwenkoor vormen dat na twintig jaar weer bij elkaar komt. In deze snelle, vlijmscherpe en soms ontroerende komedie zingen twaalf dames en één heer hits van onder andere Prince, Dolly Parton en Bruno Mars.

In We Want More! draait het om Womens World, een vrouwenkoor, dat twintig jaar geleden op haar hoogtepunt uit elkaar ging. Tijdens het weerzien – na járen – en de voorbereidingen op het optreden, blijkt dat het leven niet voor alle vrouwen is verlopen zoals gehoopt en door onverwachte onthullingen komen de verhoudingen op scherp te staan. Een voorstelling over vriendschap, liefde en ouder worden.

De voorstelling wordt geregisseerd door Geert Lageveen, het script is geschreven door Bodil de la Parra. Bijgestaan door een live-band zingen de vrouwen nummers die speciaal voor de voorstelling zijn gearrangeerd door Rutger de Bekker (De Vliegende Panters). We Want More! gaat op 5 mei in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en is tot eind juni door het hele land te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies