La Cage Aux Folles vanaf mei te zien in Antwerpen

La Cage Aux Folles is voor het eerst in 30 jaar weer te zien in Vlaanderen. Frank De Kaey, bezieler en directeur van het EWT Theater te Deurne kreeg toch de kans om het te vertalen en voor het eerst in 30 jaar, exclusief in Vlaanderen, op de planken te zetten. De voorstelling is vanaf 6 mei te zien in Antwerpen.

Vorige week was er de eerste lezing van het stuk o.l.v. regisseur Jeroen Maes. De cast bestaat o.a. uit Frank De Kaey, Door Van Boeckel, Matthew Michel en Ivo Chundro.  Naast een beroemde Franse verfilming in 1978, is het verhaal in 1996 verfilmd als The Birdcage met o.a. Robin Williams, Nathan Lane en Gene Hackman.

Georges en Albin zijn de eigenaars van de bekendste nightclub van de kust waar Albin ook iedere avond dé vedette van de show is. Wanneer de streng-conservatieve ouders van hun toekomstige schoondochter voor de eerste keer op bezoek komen, moet alles en iedereen doen alsof, wat tot de onvermijdelijke hilarische misverstanden leidt. Een topcast en de medewerking van enkele van de bekendste dragqueens in Antwerpen zorgen voor een onvergetelijke theaterbelevenis.

4a2063cc-89d6-46ed-8a2f-39122f725a2b

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies