Extra voorstellingen Jenny Arean & Marijn Brouwers

Zangeres en cabaretière Jenny Arean (73) mag de Blijvend Applaus Prijs 2016 in ontvangst nemen. En er is meer goed nieuws, want zo werd bekend dat de voorstelling die Arean momenteel maakt met collega Marijn Brouwers (40) verlengd wordt met 25 voorstellingen. Jenny Arean & Marijn Brouwers gaat op 16 mei aanstaande in première in de Kleine Komedie in Amsterdam en is niet alleen deze zomer te zien, zoals aanvankelijk het plan was, maar speelt nog door t/m maart 2017. De exacte speellijst wordt binnenkort bekend gemaakt.

Op het programma van hun gezamenlijke voorstelling staan met name Areans favorieten uit de 55 jaar die ze op het podium staat, zoals de klassiekers Zing dan, Joodse vrouw en Amsterdams Parfum. Daarnaast schrijven/vertalen Ivo de Wijs, George Groot en Marijn Brouwers een aantal nieuwe teksten. De voorstelling wordt geregisseerd door Ruut Weissman.

Jenny Arean: “Ik kreeg wel aanbiedingen, maar die bevielen me niet voldoende. Marijn ken ik van zijn theatrale odes aan Frans Halsema en Charles Aznavour. Toen hij contact opnam, dacht ik: dat wil ik wél doen. Wat je goed kunt, moet je blijven doen. Mijn stem is puik in orde en mijn enthousiasme heeft niets te lijden, dus kom maar op met die oude én nieuwe nummers.”

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies