Pia Douwes schrijft eerste boek

Vorige week is in het Amsterdamse hotel Seven One Seven het eerste exemplaar van boek Augen.Blicke aus dem Barock van Pia Douwes uitgereikt aan Karin Bloemen. Frits Sissing presenteerde de uitreiking, die onder andere werd bijgewoond door musicalcollega’s Tony Neef, Stanley Burleson en Doris Baaten.

Augen.Blicke aus dem Barock is geen biografie, maar een visuele vertelling; een ode aan een grillig tijdperk dat Pia al jaren fascineert om zijn artistieke rijkdom. De interesse van Pia voor deze periode komt mede voort uit het feit dat zij is opgegroeid te midden van een familie met een voorliefde voor kunst en muziek. Augen.Blicke aus dem Barock is een prachtig fotoboek geworden met beroemde gedichten en persoonlijke teksten in drie talen waar Pia erg trots op is. Het boek is ontstaan uit een bijzondere samenwerking met de Oostenrijkse top-fotografe Simone Leonhartsberger. Augen.Blicke aus dem Barock is uitsluitend verkrijgbaar in de webshop van Pia Douwes.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies