Vajèn van den Bosch te zien in De Gelaarsde Kat

Dit najaar brengt een heuse sprookjescast de nieuwe Efteling-musical De gelaarsde Kat tot leven. Zo kruipt niemand minder dan Vajèn van den Bosch dit najaar in de huid van prinses. Samen met de andere hoofdrolspelers Marcel Visscher (De gelaarsde Kat), Dick Cohen (Koning, Kattenvrouw en Molenaar) en Soy Kroon (Molenaarszoon) staat zij vanaf september 2016 op de planken van het Efteling Theater in deze swingende musical vol kattenkwaad. Op 2 oktober 2016 gaat De gelaarsde Kat officieel in première.

Naast een vaste (kinder)cast spelen iedere speeldag maar liefst 20 kinderen gekleed als kat een eenmalige rol. De Efteling wil met deze unieke vorm van theater honderden kinderen de mogelijkheid geven om één dag een gastrol te spelen in een echte musical. Vanaf vandaag gaat de Efteling op zoek naar ruim 1.000 kinderen uit heel Nederland en Vlaanderen die de rollen als kat willen vervullen. De ruim 1.000 geselecteerde ‘katjes’ krijgen vervolgens in april en mei een professionele musicalworkshop tijdens de Kattenschool in de Efteling. Zo gaan zij, na workshops in spel, zang en dans, goed voorbereid het podium op. Kinderen kunnen zich vanaf vandaag aanmelden via efteling.com/gelaarsdekat

De swingende sprookjesmusical De gelaarsde Kat is vanaf september 2016 exclusief te zien in het Efteling Theater, op weekenddagen en in vakanties.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies