Nieuwe beschermer voor Romy in The Bodyguard

Romy Monteiro mag inmiddels haar derde vaste beschermer verwelkomen. Na Mark van Eeuwen en Dave Mantel gaat GTST’er Miro Kloosterman nu ook de titelrol in The Bodyguard vertolken. Op zondag 10 april beleeft hij zijn eigen première in het Beatrix Theater.

Het verhaal van The Bodyguard, gebaseerd op het gelijknamige verhaal, is wat dun. Superster Rachel Marron wordt belaagd door een stalker en daarom wordt er een bodyguard, Frank Farmer, ingeschakeld. De twee worden echter verliefd op elkaar… Lukt het Frank om de stalker op afstand te houden of zorgt hun liefde eerder voor gevaar?

Musical Reports schreef eerder over deze musical:

Een flitsend décor, een strak dansend ensemble en een ijzersterke Romy Monteiro maken The Bodyguard tot een meer dan uitstekende middag of avond vermaak. Haast je dus naar Utrecht, want The Bodyguard is dit seizoen een absolute must see.

Miro stapt als nieuweling in een geoliede machine en dat is vooral in het begin te merken. Door de zenuwen verspreekt hij zich een paar keer, maar na een poosje weet hij dit van zich af te gooien en staat er weer een zelfverzekerde bodyguard. Qua spel zit Miro tussen Mark van Eeuwen en Dave Mantel in. Hij is niet zo nonchalant als Mark, maar ook niet zo ondoorgrondelijk als Dave. Het valt op dat hij een echte tv-acteur is. Hij speelt heel erg met zijn gezicht en minder groot met zijn lichaamshouding. Miro valt te omschrijven als een stoere bodyguard, die tegelijkertijd ook toegankelijk is. Dat laat hij bijvoorbeeld zien in de karaokebar, als hij een hilarische vertolking van ‘I will always love you’ weggeeft.

Tevens werd deze avond bekend dat The Bodyguard wordt verlengd t/m oktober. “Het succes van deze musical blijft aanhouden, elke avond speelt de cast voor een uitverkochte zaal. Het spreekt voor zich dat ik ontzettend trots ben!”, aldus producent Albert Verlinde

Al met al is Miro een goede aanvulling op de cast en daarmee blijft The Bodyguard dus niet alleen dit, maar ook volgend seizoen ‘een absolute must-see’.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies