Freek Bartels en Willemijn Verkaik te zien in ‘Sondheim in Concert’

Freek Bartels, Willemijn Verkaik, Renee de Gruijl en Steven Roox brengen op 4 juli in het DeLaMar de mooiste nummers van Sondheim ten gehore. Met titels als A little Night Music, Sweeney Todd en Into the Woods is de Amerikaan Sondheim één van de bekendste en meest toonaangevende componisten/tekstschrijvers van de voorbije eeuw.

Tijdens Sondheim in concert brengen gerenommeerde musicalartiesten in intieme setting hun favoriete Sondheim songs. Zowel de meer bekende als onbekendere nummers komen voorbij.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies