Musicalster Ruud van Overdijk in uniek eenmalig concert‏

Een langgekoesterde wens gaat in vervulling voor Ruud van Overdijk. Bekend van o.a. (Op zoek naar) Zorro, Volendam de Musical, Jesus Christ Superstar en RENT, is op 16 april te horen in zijn eigen concert. Van Overdijk zingt tijdens deze zeer persoonlijke avond zijn favoriete nummers samen met muzikale vrienden.

Podium Mozaiek in Amsterdam is op zaterdag 16 april het decor voor het unieke eenmalige concert van Ruud van Overdijk met de simpele, maar alleszeggende titel Ruud Zingt. Na een geslaagde Crowdfundingsactie via Voor de Kunst kreeg Van Overdijk groen licht voor dit optreden. Een wens die hij al lang koesterde.

Samen met een achtkoppige band en muzikale vrienden Li-Tong Hsu, Maarten Smeele, Paul van Maaswinkel en Annika van Bruggen zal Ruud van Overdijk tijdens zijn concert zowel bekend als onbekender materiaal ten gehore brengen. Hiermee laat hij zich van verrassende kant zien, want naast musicalsongs uit o.a. RENT, Jesus Christ Superstart en Zorro brengt hij ook rock, folk, jazz en a capella muziek veelal met nieuwe (zelfgeschreven) arrangementen en samenstellingen. Tickets zijn online te bestellen via https://podiummozaiek.stager.nl/web/tickets/67792

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies