Jon van Eerd theaters in met komedie ‘Harrie Let Op De Kleintjes’

Harrie Let Op De Kleintjes is de titel van de nieuwe komedie van Jon van Eerd die komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien is. Na de huidige productie Harrie Babba is Harrie Let Op De Kleintjes de tweede theaterproductie van Pretpakhuis, het in 2015 door hem en zijn man Ton Fiere opgerichte productiehuis. De première is op 14 november in de Goudse Schouwburg.

Van Eerd kruipt in deze wederom zelf geschreven en geproduceerde theaterproductie opnieuw in de huid van Harrie Vermeulen, de hoofdpersoon die eerder schitterde in alle succesvolle komedies van zijn hand o.a. Oranje Boven, Kantje Boord, de Bonbonfabriek, Harrie en de twee Meesters en Harrie Babba. De andere rollen in de voorstelling worden gespeeld door Arie Cupé, Margo Dames, Zjon Smaal en April van Amelsvoort.

In Harrie Let Op De Kleintjes raakt Harrie Vermeulen in de problemen als hij een avond moet babysitten. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er weer een enorme puinhoop van. En wat als de baby’s verdwenen zijn? Harrie Vermeulen is dwaas en klunzig, maar hartveroverend en grappig. Hij belandt telkens in de meest kolderieke, dolkomische situaties.

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies