Repetities In de ban van Broadway gestart

Na vier succesvolle zomerkomedies presenteert DeLaMar Producties komende zomer een gloednieuwe muzikale voorstelling. Loes Luca en Tjitske Reidinga spelen 2 diva’s in een theatraal spektakel over ambitie, vergankelijkheid en de magie van het theater. Pieter Kramer, bekend van de familievoorstellingen van het Ro Theater (Lang en Gelukkig, De zere neus van Bergerac en De gelaarsde poes) regisseert in deze traditie nu een voorstelling voor volwassenen.

In de ban van Broadway is een zomermusical over afgunst achter de schermen van de beroemdste theaterstraat ter wereld. De repetities zijn ondertussen begonnen en Musical Reports nam een kijkje.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies