Lone van Roosendaal e.a. te zien in ‘Op een mooie Pinksterdag’

Janke Dekker Producties brengt volgend seizoen het liedjesprogramma Op een mooie Pinksterdag naar de Nederlandse theaters. De cast zal bestaan uit Lone van Roosendaal, Annick Boer en Renée van Wegberg.

Het oeuvre van Harry Bannink, Ruud Bos en Joop Stokkermans is van onschatbare waarde voor de Nederlandse muziekgeschiedenis. Op een mooie Pinksterdag is een voorstelling met een avond vol met klassiekers als ‘Op een Mooie Pinksterdag’ en ‘Telkens Weer’. Bezoekers worden verrast door muzikale pareltjes en evergreens die behoren tot het muzikale DNA van Nederland. Van filmmuziek tot commercials, van ballads tot protestsongs, van televisieleaders tot kinderliedjes. De drie solistes worden begeleid door een LIVE-orkest o.l.v. Eric van Tijn.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies