M-Lab versie ‘Rent’ keert terug

Na de succesvolle reeks van het M-Lab vorig jaar, produceert DeLaMar Producties dit najaar de rockmusical RENT, in de regie van Daniël Cohen. De muzikale leiding ligt in de handen van Ezra van Nassauw. Over de cast is nog niks duidelijk, wel zoekt de producent nog naar acteurs die de rollen van Mimi en Collins willen invullen. De productie zal de gehele maand oktober in het DeLaMar te zien zijn en daarna op tournee gaan.

Gebaseerd op Puccini’s opera La Boheme vertelt Rent het verhaal van een groep jonge kunstenaars in een tijd waarin het hiv-virus nog een doodvonnis betekende. Geconfronteerd met armoede, creativiteit, relaties, verslaving en verlies, proberen zij ieder op eigen wijze de essentie van het leven te vatten in beeld, woorden en muziek. Hun levensmotto: ‘leven voor vandaag.’

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies