Simone! wegens groot succes terug in het nieuwe theaterseizoen‏

Sinds de start van de tournee staat Simone Kleinsma voor uitverkochte zalen met haar soloprogramma Simone!. Door de enthousiaste reacties en de vraag naar kaarten komt Simone! volgend seizoen terug in de theaters.

“Ik ben zo trots op deze vrouw, het is een voorstelling geworden die Simone zelf, samen met Frank Houtappels (teksten) en Martin Michel (regie) zorgvuldig heeft samengesteld. Elke keer weer weet Simone mij te raken. Samen met Bernd van den Bos achter de vleugel is dit een gouden duo. Dat de tour nu verlengd is in het volgend seizoen, daar ben ik heel erg blij mee. Nu krijgen nog meer mensen de kans om deze prachtige show te gaan zien”, aldus producent Albert Verlinde. Simone start de reprise in augustus met twee weken DeLaMar Theater in Amsterdam. In deze twee weken zal Cor Bakker haar op de vleugel begeleiden. Bernd van den Bos begeleidt Simone, net zoals in de huidige tournee, vervolgens bij de reprise op de vleugel.

Musical Reports schreef over Simone!: Simone! is zoals beloofd een mooie intieme avond samen met één van de grootste musicalsterren uit ons land. Een show waarin de grande dame bewijst weinig tot niets nodig te hebben om het publiek mee te nemen en te roeren.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies