De Jeugd van Tegenwoordig maakt eigen poppenmusical‏

De Jeugd van Tegenwoordig presenteert, i.s.m. Bos Theaterproducties en Rhythm Entertainment, Watskeburt?! – de musical, waarin de muziek en de absurde humor van de groep centraal staat. In de show Watskeburt?! – de musical worden de rollen van de leden van de Jeugd van Tegenwoordig gespeeld door poppen. “Met een beetje energie en goeie moed en een klein stukje VOC-mentaliteit, gaan wij winnen met die poppenmusical”, aldus Vjèze Fur.

In deze hilarische musical-comedy zullen de rappers als poppen op het podium te zien zijn. Door verschillende werelden, geïnspireerd op hun grootse hits, moet het drietal in Watskeburt?! – de musical op zoek naar hun producer Bas Bron, die gekidnapt is door een boze boef, genaamd AuSchurk. Ze worden bijgestaan in hun zoektocht door de sexy Manon en ontmoeten een bizarre stoet aan karakters van Oom Denneboom – een blowende dennenboom die denkt dat hij een palmboom is – tot de Sexy Beesten en de Bendtkabouter.

Het verhaal van Watskeburt?! – de musical is bedacht door De Jeugd van Tegenwoordig en wordt geschreven door Roel Bloemen en Tim Kamps. ”Onze intentie is om van deze show ontregelend en absurd theater te maken dat aansluit bij de humor van De Jeugd; het wordt een visuele comedy waarin alle hits van De Jeugd voorbijkomen. Het is een enorm leuke uitdaging om met een cast van 7 personen en meer dan 15 verschillende poppen het avontuur van De Jeugd te vertellen”. Watskeburt?! – de musical is vanaf december 2016 in de Nederlandse theaters te zien.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies