Nieuwe musical over hondenbezitters en hun viervoeters

Project VI en Theaterstudio Amsterdam presenteren De bende van het Singerpark. Deze Nederlandse minimusical over 4 baasjes, 4 honden en hun 4 problemen is slechts enkele dagen te zien in juni. De rollen worden vertolkt door Alexandra Alphenaar, Hein Gerrits, Ara Halici en Sophie Veldhuizen.

Het script en de liedteksten van deze splinternieuwe musical zijn van Allard Blom, muziek van Jeroen Sleijfer en de regie ligt in handen van Esther Habbema. De bende van het Singerpark is vanaf 10 t/m 13 juni te zien in ’t Fijnhout in Amsterdam.

Ze zijn er iedere dag. In het Singerpark. Om hun trouwe viervoeters even te laten rennen. Jannemijn met labrador Rover, Bertje met dalmatiër Koetje, Ernst met poedel Lady en Appie met vuilnisbakje Sien. Vier mensen verknocht aan hun honden, in het leven staan ze er echter alleen voor. En dat vinden ze eigenlijk best. Toch ontstaan er soms van die situaties waar je alleen niet helemaal uit komt. Waar je misschien vrienden voor nodig hebt of je daar nu behoefte aan hebt of niet. Wat doe je als vriendschap te veel is en eenzaamheid te weinig? Dan sluit je een pact. Een verbond. En als jij dat niet doet, dan doet je trouwe viervoeter het wel.

De bende van het Singerpark is de zesde minimusical van Project VI. Aan het einde van het seizoen komen een groep acteurs en creatives bij elkaar. Met een minimum aan budget maar een maximum aan inzet zetten zei de kers op de taart van het afgelopen theaterseizoen. Iedereen werkt belangeloos mee aan dit project uit liefde voor het theatervak en behoefte om jaarlijks iets moois te maken.

Mogelijk ook interessant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies