Raffaëla Paton maakt musicaldebuut in Hair

Raffaëla Paton gaat haar musicaldebuut maken in de musical Hair, die vanaf september 2016 in theaters door heel Nederland te zien zal zijn. Dat werd gisteren bekend gemaakt tijdens de castpresentatie in het Vondelpark in Amsterdam. In haar rol als June zal zij onder andere het wereldberoemde nummer ‘Aquarius’ zingen.

“Raffaëla heeft ons bij de audities werkelijk weggeblazen. Zij heeft precies die energie die we zoeken voor deze productie en dat natuurlijk in combinatie met een fantastische stem. Ik ben trots dat zij dit avontuur met ons wil aangaan”, aldus producent Albert Verlinde. Eerder werd al bekend dat William Spaaij, Anouk Maas en Tommie Christiaan in de musical te zien zijn.

Hair is het verhaal van de jonge George Berger, zijn activistische vriendin Sheila en hun onafscheidelijke vriendengroep. Ze zijn anti-oorlog, verafschuwen de heersende moraal en strijden voor vrede, liefde en grenzeloze vrijheid. Ze willen een wereld zonder regels en zonder taboes. Maar een smerige oorlog hijgt ze in de nek.

De legendarische hits ‘Aquarius’, ‘I Got Life’ en ‘Let The Sunshine In’ hebben niets aan zeggingskracht verloren. Hair ging in 1967 in première, maar deze nieuwe uitvoering van de legendarische musical wordt beslist geen nostalgische trip naar de tijd van flowerpower, seksuele bevrijding en de Vietnamoorlog. Met z’n tomeloze energie en drang naar liefde en vrijheid is Hair helemaal een musical van nu.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies