Kiss Of The Spider Woman naar België

De musical Kiss of the Spider Woman die afgelopen zomer met Alex Klaasen, René van Kooten en Marjolein Teepen in de hoofdrollen voor uitverkochte zalen speelde in Het Zonnehuis in Amsterdam, gaat naar België. De musical is van 10 februari t/m 5 maart 2017 te zien in Het Fakkeltheater in Antwerpen. Dat maakten coproducenten Stichting Zonnehuis Muziektheater en Judas Theaterproducties bekend. Het creatieve team blijft grotendeels gelijk, voor de rollen worden Vlaamse acteurs gecast. Kiss of the Spider Woman beleeft op 12 februari zijn Vlaamse première.

Kiss of the Spider Woman vertelt het verhaal van twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging, de ander vanwege zijn geaardheid. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook – letterlijk – tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertellen ze elkaar verhalen.

De regie en vertaling zijn in handen van Koen van Dijk. Chiara Re neemt ook in Antwerpen de choreografie voor haar rekening. Eric Goossens past zijn decor ontwerp aan op het Fakkeltheater en het lichtontwerp is opnieuw van Benno Barends.

Kiss of the Spider Woman was voor het eerst in Nederland te zien in juni/juli 2015 en staat wegens groot succes vanaf donderdag 27 oktober 2016 opnieuw geprogrammeerd in het Amsterdamse Zonnehuis.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies