Boeing Boeing komt terug naar de theaters

Goed nieuws voor alle liefhebbers van de klucht: Boeing Boeing komt terug. Onder anderen acteurs Bas Muijs, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers en Arijan van Bavel vervullen rollen in de bekende komedie. Paul van Ewijk is verantwoordelijk voor de regie. Boeing Boeing reist vanaf half januari langs de theaters, met de première op maandag 23 januari 2017 in de Rijswijkse Schouwburg.

Bas Muijs neem de rol van piloot op zich, Mariska van Kolck de bemoeizuchtige huishoudster en Arijan van Bavel speelt vriend Robert. Wieneke Remmers, Sabine Beens en Femke van Assouw trekken de mantelpakjes uit de kast en zijn te zien als de stewardessen.

De rijke vrijgezel Bernard beleeft de tijd van zijn leven met drie verschillende stewardessen uit drie verschillende landen. Dit allemaal onder het afkeurende oog van zijn norse huishoudster. Een tot in detail uitgewerkte planning zorgt ervoor dat de dames elkaar nooit tegenkomen. Maar een nieuw vluchtschema door de komst van de gloednieuwe en véél snellere Boeing 7474 gooit echter zijn leven in de war en opeens staat ook zijn oude vriend Robert voor de deur. In een opeenvolging van hilarische verwikkelingen waarbij de waarheid aan het licht dreigt te komen, wordt Robert gedwongen om als afleidingsmanoeuvre te dienen… En dat is vragen om problemen!

Boeing Boeing is een reizende productie en van 18 januari 2017 tot en met 31 maart 2017 te zien in de Nederlandse theaters.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies