Cast Musicals Gone Mad 2016 bekend

Een rol krijgen in een musical is momenteel het ergste wat een acteur kan overkomen. Tegenwoordig spreekt men liever van ‘muziektheater’ of ‘theaterconcerten’. Serieuze acteurs zetten – niet gehinderd door enig musicalhistorisch besef – muzikale toneelstukken op de planken, terwijl grote megamusicals genoodzaakt zijn onder te duiken in een achterhuis. Degenen die vroeger triomfen vierden in musicals, behoren nu tot de outcast van het theaterlandschap.

Musicals Gone Mad probeert hen in deze moeilijke dagen een stem te geven. Musicals Gone Mad is op zondag 26 en maandag 27 juni 2016 te zien in het Oude Luxor Theater te Rotterdam. De volgende acteurs hebben vandaag bekend gemaakt mee te doen aan de jaarlijkse parodievoorstelling: Jacqueline Aronson, Maike Boerdam, Cinthia de Neef, Jasper Kerkhof, Richard Spijkers en Bas Timmer. Mylène d’Anjou presenteert de voorstelling, mits ze op tijd ongezien het Oude Luxor Theater binnen kan glippen. Mocht dat niet lukken, dan zal Pierre (de stem) de honneurs waarnemen.

Speciaal voor iedereen die afgelopen seizoen niet dood bij een musical gevonden wilde worden, laat Musicals Gone Mad in één voorstelling alle grote producties nogmaals de revue passeren. De show is te zien op zondag 26 juni en maandag 27 juni in het Oude Luxor Theater te Rotterdam

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies