Cats volgend jaar te zien in Antwerpen

De wereldberoemde musical Cats komt in 2017 naar Antwerpen. De zingende en dansende katten kozen de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal uit om hun jubileum te vieren. De musical bestaat 35 jaar en is nog net zo fris en ontroerend als toen. De première vindt plaats op 29 maart 2017 en de katten zullen de Koningin Elisabethzaal drie weken lang op stelten zetten.

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat Cats in Antwerpen stond. Toen beroerden de flamboyante katten de harten van maar liefst 150 000 bezoekers. Reden genoeg om Antwerpen opnieuw aan te doen. De Engelstalige musicalklassieker wordt door een topcast uitgevoerd en zowel in het Nederlands als in het Frans boventiteld. Bijna zestig artiesten en technici maken Cats tot een waar spektakel.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies