De Rozenoorlog is de nieuwe musical van Judas TheaterProducties

Productiehuis Judas TheaterProducties presenteert twee musicals in het komende theaterseizoen. De makers van o.m. “Pauline & Paulette”, “Josephine B.”, “Lelies” en “De Muze Van Rubens” brengen vanaf 16 november de musicalcreatie “De Rozenoorlog”, gebaseerd op het boek “The War of the Roses” van Warren Adler. Lucas Van den Eynde en Maike Boerdam spelen de hoofdrollen in deze musical geschreven door en in regie van Frank Van Laecke. In februari 2017 zet Judas TheaterProducties de musical “Kiss of the Spider Woman” op het programma. Een musicalseizoen om naar uit te kijken dus.

“De Rozenoorlog” is een zwarte musicalcomedy gebaseerd op de bestseller “The War of the Roses” en de gelijknamige filmhit. Frank Van Laecke regisseert en schreef samen met Allard Blom de teksten, Sam Verhoeven schreef de muziek. Judas TheaterProducties heeft een topcast bijeen gebracht met Lucas Van den Eynde, Maike Boerdam, Marc Lauwrys, Myriam Bronzwaar en Laura Seys. Zij zullen begeleid worden door een liveorkest. “De Rozenoorlog” speelt van 16 november tot en met 23 december in de Rode Zaal van het Fakkelteater en gaat nadien, vanaf 12 januari 2017, op tournee door Vlaanderen.

Alles aan het huwelijk van Bob en Barbara Van Rozen lijkt een droom.  Terwijl Bob zich stort op zijn carrière en het verdienen van genoeg geld, hangt Barbara haar studie aan de wilgen en richt zij zich volledig op het grootbrengen van de kinderen en het inrichten van hun absolute droomhuis. Tot het huis tot in de kleinste details is ingericht en de kinderen het huis uit zijn. Barbara zoekt wanhopig naar een nieuwe invulling van haar leven en begint in haar eentje een cateringbedrijf.  En zo komt ze tot de conclusie dat zij en Bob volledig uit elkaar zijn gegroeid. Ze vraagt een scheiding aan. Het huis wordt de inzet van een bizarre vechtscheiding. Het ooit zo gelukkige huwelijk van de Van Rozen ontaardt in een oorlog: De Rozenoorlog. En daarin wordt niets of niemand gespaard…

De andere musical die in dit theater te zien zal zijn is “Kiss Of The Spider Woman”. Lees hier het nieuwsartikel over “Kiss Of The Spider Woman naar België”.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies