Sky de musical stopt voortijdig

Producenten Robin de Levita, John Ewbank en Marco Borsato hebben bekend gemaakt dat de musical SKY in Theater Amsterdam op donderdag 30 juni 2016 de laatste voorstelling zal spelen.

De producenten spreken hun waardering uit over de enorme kwaliteit van de cast & crew en zijn trots op de show, die in drie maanden tienduizenden bezoekers mocht verwelkomen. Ook zijn ze verheugd met de interesse voor SKY van diverse producenten en theaters uit het buitenland. In Nederland is er, ondanks zeer hoge waarderingen van het publiek, helaas onvoldoende vraag naar kaarten, wat het niet haalbaar maakt om de show te continueren na juni.

Robin de Levita: “We hadden in alle eerlijkheid iets meer verwacht van de kaartverkoop gezien de overweldigende publieksreacties, maar soms zijn dingen nu eenmaal niet te verklaren.”

Bezoekers die kaarten voor SKY hebben gekocht voor de periode na 30 juni 2016 zullen worden benaderd voor een aanpassing van de boeking dan wel restitutie. De theatervoorstelling ANNE speelt door in Theater Amsterdam.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies