Sweeney Todd wegens succes verlengd‏

De Sondheim-musical Sweeney Todd, die momenteel in theater Het Zonnehuis in Amsterdam te zien is, wordt verlengd. Door de aanhoudende vraag naar kaarten heeft Opus One besloten om extra voorstellingen aan het huidige speelschema toe te voegen op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni om 20.15 uur en op zondag 26 juni om 14.00 uur. Langer verlengen is helaas niet mogelijk i.v.m. volle agenda’s van cast & crew. De bloederige musical met René van Kooten, Vera Mann en Henk Poort in de hoofdrollen kreeg louter enthousiaste reacties van het publiek en enkel vier en vijf sterren recensies van de media.

Sweeney Todd ging op 23 mei j.l. in première en vertelt over een onterecht veroordeelde barbier (Van Kooten) die terugkeert naar het 19de eeuwse Londen en op zoek is naar wraak. Zijn weg naar revanche leidt hem naar mevrouw Lovett (Mann), de eigenaresse van een slechtlopende bakkerswinkel. Ze komen tot een opmerkelijke samenwerking: hij vermoordt zijn klanten en zij verwerkt de lichamen in pasteitjes die gretig aftrek vinden.

Sweeney Todd is nog t/m 26 juni 2016 exclusief te zien in het monumentale Zonnehuis in Amsterdam-Noord, net voorbij de NDSM-werf.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies