25 jaar musical in het Circustheater

In het Circustheater was het feest op 9 juni. Die dag was het 25 jaar geleden dat het Circustheater in Scheveningen een musicaltheater werd. Hoewel veel mensen denken dat The Phantom of the Opera de eerste musicalproductie in het Circustheater was, lag die eer in werkelijkheid bij Les Miserables. Die musical werd daar gespeeld voordat het theater grondig verbouwd werd. Hierna volgde de ene na de andere succesvolle musical productie zoals Miss Saigon, Aida, Wicked en Billy Elliot. Een aantal musicalsterren die furore maakte in het theater waren aanwezig. Onder meer Maaike Widdershoven, Pia Douwes, Henk Poort en Tony Neef, die zelfs zijn doorbraak in het theater beleefde, waren van de partij. Ook de hoofdrolspelers van Beauty and the Beast, de musical die op dit moment in het theater speelt, én de hoofdrolspelers van The Lion King, die dit seizoen opnieuw in het Circustheater in première gaat, waren er.

Naast de viering werden er presentaties gehouden van de musicals die Stage Entertainment volgend seizoen brengt. Raffaëla Paton maakt aankomend seizoen haar musical debuut en zong tijdens de presentatie het lied “Aquarius” uit de musical Hair. The Bodyguard speelt nog even door en Nurlaila Karim neemt daarin de rol van Carolina Dijkhuizen over. Het publiek werd daarom prettig verrast door haar fantastische vertolking van “Saving All My Love For You”. Verder zijn volgend seizoen te zien: Ciske de Rat, Simone! en in het Circustheater uiteraard The Lion King. Na afloop van de presentatie konden de aanwezigen verder herinneringen ophalen tijdens een lunch op het plein voor het theater. Foodtrucks, in de sfeer van de verschillende komende producties, stonden op het plein uitgestald en voorzagen de gasten van heerlijke hapjes en drankjes.

Klik op een foto om te vergroten.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies