Marleen van der Loo en Jeroen Phaff te zien in De Dagen Van De Bluegrassliefde

I&L Theaterproducties brengt vanaf december 2017 de muziektheaterproductie De Dagen Van De Bluegrassliefde met in de hoofdrollen Marleen van der Loo en Jeroen Phaff naar het theater. De voorstelling is gebaseerd op het bekroonde boek van schrijver Edward van de Vendel. Het bekende boek won de prijs voor beste young adult roman.

Tycho Zeling is achttien en heeft net eindexamen gedaan. Nu vertrekt hij naar Knoxville, Tennessee, USA. Daar zal hij mee gaan helpen als leider in een internationaal jeugdkamp. Op Schiphol komt hij Oliver Kjelsberg tegen: hij is Noor en voetballer, ook achttien, en op weg naar hetzelfde kamp. De vriendschap is er meteen, maar in Amerika staat hen nog een heel hete zomer te wachten. Die bluegrasszomer wordt voor zowel Tycho als Oliver levens-omkerend. Een eerste grote liefde. En de keuzes waar je dan voor komt te staan: vechten of volgen? Aanvallen of verdedigen? Stilstaan of meebewegen?

“Edward van de Vendel heeft een prachtig boek geschreven. Het verhaal heeft mij meegenomen naar een plek in mezelf die ik nog niet kende. Ik heb gehuild, gelachen en vooral enorm meegeleefd met de indrukwekkende personages en de reis die ze doormaken. Met een topcast waaronder Marleen van der Loo en Jeroen Phaff ben ik ervan overtuigd dat we het publiek hetzelfde kunnen laten voelen.” aldus directeur Leon van Uden. “Bijna iedereen kent het gevoel, Bijna iedereen heeft het meegemaakt…die onweerstaanbare eerste liefde. Daardoor is dit prachtige coming of age verhaal herkenbaar voor iedereen. Jong en oud. Het gaat voor zowel de personages als het publiek een reis worden om nooit te vergeten.” Het verhaal zal worden ondersteund door prachtige live (Bluegrass)muziek.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies