Willemijn Verkaik en Lone van Roosendaal samen in Leading Ladies

Musicaldiva’s Willemijn Verkaik, Lone van Roosendaal, Carolina Dijkhuizen en Brigitte Heitzer – vier van Nederlands grootste leading ladies – staan dit najaar voor het eerst samen op één podium. Een uniek concept, want normaal is er per productie slechts plek voor één leading lady. Op woensdag 19 oktober om 19.30 uur delen ze het podium tijdens het concert Leading Ladies, exclusief in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Met Angela Groothuizen als special guest.

Ze zijn allemaal beroemd en geroemd om hun indrukwekkende carrières in de theaters, concertzalen en op televisie. In Leading Ladies presenteren ze een collage van hun grootste hits, zingen ze hun favoriete (musical-) songs en verrassen ze het publiek met nooit eerder door hen gezongen repertoire.

Samen met de M&M Live Band klinken de nummers zoals ze moeten klinken. Deze avond staat gegarandeerd voor passie, plezier, live muziek en fantastische stemmen. Het concert wordt geproduceerd door Shows & Events/Jaco Kaasschieter in samenwerking met Ivo Chundro, die tevens de regie voor zijn rekening neemt.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies