Cast ‘Rent’ met o.a. Rosa da Silva en Karel Simons nu compleet

De succesvolle M-Lab musical RENT keert terug op de planken. De cast is compleet en zal bestaan uit Rosa da Silva, Karel Simons, Ruud van Overdijk, Mitch Wolterink, Jeske van de Staak, Renée de Gruijl, Lars Mak, Ivo Chundro, Luc Steegers en Lisa Berendse.

RENT was de laatste productie die in het M-Lab, het laboratorium voor muziektheater,  te zien was voor zij haar deuren moest sluiten. M-Lab bracht de productie in februari 2015, na 15 jaar terug naar Nederland en dit werd zo’n groot succes dat de hele reeks al snel uitverkocht raakte. De herneming afgelopen oktober was wederom een enorm succes en daarom is deze voorstelling opnieuw te zien in het DeLaMar theater.

 

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies