Céline Purcell te zien in nieuwe musical Morning Blossoms.

Na het succes van Homebody komt ODD Continent met een nieuwe musical: Morning Blossoms. De hoofdrol wordt gespeeld door Céline Purcell. Morning Blossoms is een bijtend actueel verhaal voor alle leeftijden, met choreografieën van Remi Wörtmeyer, met nieuwe muziek van Chloé Charody en Malcolm Rock, uitgevoerd door het Orkest van het Oosten. De voorstelling gaat 12 oktober in première in Theater De Spiegel in Zwolle en is daarna te zien in Haarlem, Utrecht, Heerlen, Tilburg en Groningen.

ODD staat voor Opera + Dans + Drama. Artistiek leider Malcolm Rock maakt multidisciplinair theater dat het beste uit die genres combineert. In Morning Blossoms vertelt een internationale cast van tien dansers, twaalf zangers en veertig muzikanten een indrukwekkend verhaal van hoop en vergankelijkheid. Als de Japanse Asuka van haar dochtertje wordt gescheiden door een tsunami, is ze vastbesloten haar dorpsgenoten bij te staan in de zoektocht naar hun vermiste kinderen. Als je je hart verliest, waar zoek je dan? Hoe ga je verder als het noodlot je treft? Hoe groot is de veerkracht van de mens?

Morning Blossoms wordt op Nederlandse bodem gemaakt en is alleen in oktober en november te zien. Een unieke kans voor het Nederlandse publiek om als eerste kennis te maken met deze bijzondere productie. Engels gezongen, Nederlands boventiteld.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies