Herstellende Loes Luca keert terug naar ‘ In de ban van Broadway’

Loes Luca zal vanaf eind augustus weer terugkeren op het toneel van het DeLaMar Theater. Tijdens de succesverlenging van de DeLaMar zomerproductie In de ban van Broadway zal zij opnieuw te zien zijn in de hoofdrol van Margo Miller. Luca moest haar rol een week na de lovend ontvangen première wegens ziekte opgeven waarna Ellen Pieters de rol overnam. Nu is zij voldoende hersteld om van 24 augustus tot en met 11 september de extra voorstellingen te spelen in het DeLaMar Theater.

‘Vanzelfsprekend ben ik heel blij voor Loes dat zij zo snel hersteld is. Ellen Pieters heeft een enorme prestatie geleverd om in zo’n korte tijd de rol van Loes in te studeren en ze heeft haar met verve vervangen. Loes is natuurlijk dé Margo Miller vanaf het eerste uur en daarom is geweldig voor haar en de hele productie dat zij na de zomerstop weer terugkeert. En het publiek dat haar gemist heeft, krijgt nu de kans om haar als nog te zien in de rol waarvoor ze zo geprezen is in de pers.’ Edwin van Balken, directeur DeLaMar Producties

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies