Miss Saigon jubileumfeest in de Nederlandse bioscoop te zien

Miss Saigon is op 20 oktober eenmalig te zien in o.a. de Nederlandse Pathé bioscopen. De registratie van de spectaculaire Londense galavoorstelling is speciaal voor de bioscoop bewerkt tot de volledige voorstelling.

The 25th Anniversary Gala Performance van Miss Saigon met daarin de originele cast uit 1989 met o.a. Jonathan Pryce, Lea Salonga, Simon Bowman zal eenmalig te zien zijn in de bioscoop.

Dit epische liefdesdrama vertelt het tragische verhaal van de jonge prostituee Kim, die door de oorlog haar ouders heeft verloren en verliefd wordt op de Amerikaanse soldaat Chris. Hun levens worden echter weer gescheiden door de val van Saigon.

Deze veelgeprezen nieuwe productie werd door de Daily Telegraph omschreven als ‘een bijzonder opwindende, majestueuze en aangrijpende musical met schitterende optredens’ en door de Daily Mail als ‘de beste musical aller tijden’. Tickets zijn o.a. te koop via de Pathé website.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies