Soldaat van Oranje voor 7e jaar op de Amsterdamse Uitmarkt

Soldaat van Oranje is op zaterdag 27 en zondag 28 augustus voor de zevende keer op rij vertegenwoordigd op de Amsterdamse Uitmarkt. Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de informatiestand bezoeken, zijn er meet & greets met hoofdrolspelers en treedt de cast zondagavond op tijdens de Musical Sing-a-Long. De Soldaat van Oranje – De Musical stand is te vinden op het Museumplein ter hoogte van het basketbalveld, de skate-baan en de vijver: standnummer 137.

Zaterdag 27 augustus, tussen 15.00 – 15.30 uur, zijn acteurs Henriëtte Tol en Hajo Bruins  in de Soldaat van Oranje – De Musical stand aanwezig voor een meet & greet. In de voorstelling spelen zij de rollen van Koningin Wilhelmina en Van ’t Sant.

Zondag 28 augustus, tussen 15.00 – 15.30 uur kan het publiek van de Uitmarkt de acteurs Valentijn Benard (de ‘nieuwe‘ Erik Hazelhoff Roelfzema) en Linde van den Heuvel (Charlotte) ontmoeten.

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de Musical Sing-a-Long. De cast van Soldaat van Oranje – De Musical zingt onder begeleiding van het Metropole Orkest het nummer Als wij niets doen. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 28 augustus vanaf 21.30uur live uitgezonden bij de AVROTROS op NPO 1.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies