Stanley Burleson te horen in De Gelaarsde Kat

De musical De Gelaarsde Kat heeft er een nieuwe acteur bij: Stanley Burleson. Stanley heeft de rol van de gemene tovenaar Mavros ingesproken en zal dus iedere voorstelling te horen zijn in het Efteling Theater. Wij namen een kijkje bij het inspreken en spraken met Stanley en hoofdrolspeler Marcel Visscher.

Stanley sprak de rol in zijn eentje in, bij de Audiocolt Studios in Kaatsheuvel. Ondanks dat Stanley geen interactie met collega’s had, kon hij zich toch goed inleven in de rol. Zo heeft de regisseur Mark van Haasteren de scenes gefilmd waar hij in voor komt, zodat hij kon zien wat de setting was en welke emoties en timing hij daarbij het best kon toepassen. Stanley vindt het erg leuk om zijn stem te verlenen aan een sprookjesproductie. Hij houdt ervan om de ‘bad guy’ te zijn en het is leuk dat het lekker overdreven mag worden ingesproken.

Marcel Visscher die momenteel te zien is als Gaston in Beauty and the Beast maar vervult binnenkort de titelrol in De Gelaarsde Kat. Volgens Marcel hebben beide rollen zeker wel overeenkomsten. Zo mag hij ook bij De Gelaarsde Kat, vocaal flink uitpakken en zal de humor zeker niet ontbreken. Inmiddels is de cast van De Gelaarsde Kat al bijna een week bezig met repeteren en het gaat erg goed. Marcel vertelt dat regisseur Mark van Haasteren goed weet wat hij wil en hierdoor duidelijke aanwijzingen kan geven. Tevens wordt er al met verschillende kostuums en rekwisieten gerepeteerd, waardoor het inlevingsvermogen makkelijker gaat. In de musical spelen, naast een vaste kindercast, ook wisselende kinderen mee. Marcel vindt het erg leuk om met kinderen te werken en het is opvallend hoe getalenteerd ze zijn.

Eerder was al bekend gemaakt dat andere rollen zijn weggelegd voor Vajèn van den Bosch (Prinses), Soy Kroon (Molenaarszoon) en Dick Cohen (Koning, Kattenvrouw, Molenaar). De musical gaat op 2 oktober 2016 in première en is daarna exclusief te zien in het Efteling Theater.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies