Kiss of the Spider Woman met een week verlengd

Wegens aanhoudende kaartverkoop is de speelperiode van de reprise van Kiss of the Spider Woman uitgebreid met een extra voorstellingsweek. Deze veelgeprezen musical met Alex Klaasen, René van Kooten en Marjolein Teepen in de hoofdrollen, zal van donderdag 27 oktober tot en met maandag 14 november exclusief te zien zijn in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord.

Ter ere van deze extra voorstellingen ontvangen bezoekers die tijdens de Uitmarkt op zaterdag 27 en zondag 28 augustus kaarten bestellen een linnen Kiss of the Spider Woman tas cadeau. Dit aanbod geldt zowel voor online bestellingen, als voor kaarten die op de Uitmarkt zelf gekocht worden in de stand van Theater Het Zonnehuis. De stand met nummer 118 is te vinden op het Museumplein tegenover het basketbalveld.

Ook geeft Kiss of the Spider Woman acte de présence tijdens de Musical Sing-a-Long: René van Kooten zingt met het ensemble De Morgen Daarna en aansluitend treedt Marjolein Teepen op met de titelsong, Kus van de Spinnenvrouw. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 28 augustus vanaf 21.30 uur live uitgezonden op NPO 1.

Mogelijk ook Minteressant...

COOKIES: Musical Reports maakt gebruik van cookies om uw website ervaring te optimaliseren. Het niet accepteren van cookies kan resulteren in een onjuiste weergave van deze website of het niet functioneren van verschillende functies.

Klik hier voor meer informatie: Privacy & Cookies